Blog

Praktické stojany na oblečenie do predajní - to sú štendre

Premýšľate, ako rozmiestniť tovar v predajni tak, aby ste ušetrili priestor, no zároveň vaše produkty prakticky uložili? Nezameniteľným pomocníkom sú štendre, ktoré spĺňajú hneď niekoľko praktických kritérií.

Okrem toho, že šetria miesto, dokážete ich zaplniť množstvom tovaru, ktorý sa dá prehľadne vystaviť a nepôsobia rušivo, práve naopak, do celkového rázu predajne ideálne zapadajú.

Vybrať si môžete z množstva druhov

Takmer na každý druh oblečenia nájdete štender presne podľa potreby. V ponuke spoločnosti MEDCOM sú štendre lineárne, polkruhové, s ramenami, špirálové a dokonca aj štendre na kravaty či bižutériu! Výrobcovia mysleli okrem dlhej životnosti týchto praktických pomocníkov aj na estetickú stránku, takže sa nemusíte obávať, že by do predajne štendre nezapadli, práve naopak. Stojany na oblečenie patria vo všeobecnosti medzi najrozšírenejšie a najtypickejšie vybavenie do predajní. Niet divu, ich praktické využitie je jednoducho na nezaplatenie.

Dolaďte vybavenie k štendrom a vytvorte celok

Na to, aby zákazník odchádzal spokojný, by sa mal v predajni vyznať a mal by mať dokonalé pohodlie pri nákupe. Samozrejmosťou je priestor na sedenie určený napríklad na skúšanie obuvi, či len na oddych. Nepodceňujte ani stojany do výkladov, či stojančeky na drobný tovar alebo úchyty priamo na stenu. Tovar, ktorý by zákazníci nemali prehliadnuť, zvýraznite v držiakoch na reklamu.

Zopár zásad, ktoré sa vám v predajni zídu

Vždy vyberajte stojany presne pre typ vystavovaného tovaru. Nájdete ich presne rozlíšené, stačí sa informovať a poradiť s odborníkmi. Štendrov, akokoľvek sú praktické, by nemalo byť v predajni priveľa. Nechajte si s vybavením predajne pomôcť a informujte sa u odborníkov firmy MEDCOM, ktorí majú so zariaďovaním predajní dlhoročné bohaté skúsenosti.

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2