Blog

Regálové systémy plné života

Nič neznechutí viac, ako nudou zívajúci personál predajne a vybavenie bez nápadu. Našťastie sa medzi regálovými systémami nachádza pár skvelých kúskov, s ktorými bude vaša predajňa pôsobiť príťažlivým a moderným dojmom.

Regály so sviežimi farbami

Akosi sme si zvykli na zariadenie v nadčasových farbách, ako je biela, čierna alebo sivá, avšak v ponuke je aj široká škála rôznych farebných odtieňov a pestrých farieb, ktoré dokážu pritiahnuť želanú pozornosť, a tak aj tmavý kút razom nie je nenápadný, ale všetkým na očiach. Aj preto je tŕňový regálový systém Punch taký očarujúci. S noblesou sa postará o vystavované oblečenie, bytové doplnky či darčekové predmety. Regálový systém sa uchytáva ku stene. Jednotlivé panely stoja tesne vedľa seba alebo sa inštalujú s odstupmi, všetko závisí od priestorových možností predajne a od toho, do akej miery chcete na tovar upozorniť či ho odčleniť od iného tovaru. Plechové panely môžu byť zhotovené v pestrých farbách a ich vzájomných kombináciách, dokonca i s lesklým efektom. Zaujme najmä ich robustnosť, odolnosť voči odreninám a vysoká nosnosť. Rovnako pútavý je prístenný regálový systém Frame. Keď si trúfate, šokujte zákazníka výraznými farbami v lesklom či matnom prevedení alebo buďte originálni a zaobstarajte si regály v modernom priesvitnom laku, cez ktorý presvitá železo. Systém regálov Frame je dizajnovo zaujímavý a poskytuje široké možnosti prevedenia (rôzne umiestnené police, výška regálu a doplnky). 

 

Regálový systém Cage  Regálový systém Frame  Regálový systém Punch

 

Minimalistické či do bodky prepracované regálové systémy

Ako vdýchnuť život predajni, aby pôsobila atraktívne? Jednoducho sa stačí postarať o to, aby sa v nej objavilo pár štýlových regálových systémov sršiacich nápadom. Fascinujte zákazníkov regálom, až potom tovarom. Pomôže vám v tom napríklad regálový systém Slight z tenkých kovových profilov a spojok. Rôzne druhy tovaru môžete vystaviť na policiach alebo vešiakoch, a pokiaľ sa vám zapáčia doplnky z iných regálových systémov, môžete ich využiť aj v systéme Slight. V závislosti od druhu tovaru môže vo vašej predajni skvelo vyniknúť mimoriadne obľúbený regálový systém Cage. Je k nemu máte prístup zo všetkých strán, čo vám umožní ľahkú manipuláciu s tovarom. Nebavia vás tradičné farby? Skúste lesklé povrchy, vaša predajňa bude pôsobiť luxusným dojmom a celá sa rozžiari. Drôtený systém Wire na vás zakričí už z diaľky. Môže stáť samostatne a byť prístupný z oboch strán, ale hodí sa aj ku stene či do výkladu. Zaujímavosťou niektorých regálových systémov je napríklad to, že ponúkajú štýlové doplnky na vystavovanie konkrétnych druhov tovaru. Tak je to i pri systéme Wire. Na moderných regálových systémoch je skvelé, že ich dizajn a doplnky viete prispôsobiť vlastným predstavám.

 

                                                      Regálový systém Slight  Regálový systém Wire

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2