Blog

Ušetrite čas a priestor s regálmi do skladu

Niekedy to v sklade vyzerá ako po výbuchu, zvlášť ak ide o menší priestor, v ktorom treba uskladniť množstvo vecí. Vyznať sa tam, to dá skutočne zabrať a jeden by si pomyslel, že na niektoré úlohy by bol prikrátky aj detektív. Kto však má v sklade kvalitné regály, podobné problémy riešiť nemusí.

Skladové regály pre maximálny prehľad

Podľa čoho spoznáte dobrého predajcu? No predsa podľa jeho spôsobu skladovania! Nejde len o to, aby ste zapôsobili na zákazníka priamo v predajni, ale aby ste mali dostatočný poriadok vo veciach. Bol by zákazník spokojný, keby nazrel do vášho skladu? Je to vaša vizitka a naozaj môžeme sňať pomyselný klobúk z hlavy pred tými predajcami, ktorí sa za svoje skladové priestory nemusia hanbiť, pretože sú rovnako prehľadné a upratané ako tie priestory, s ktorými prichádza do styku zákazník. Netreba sa však dať oklamať tým, čo je vidieť len pri letmom pohľade – uložené totiž nemusí znamenať zatriedené a ani upratané. V skladovaných veciach treba mať prehľad, aby sa pri manipulácii s nimi alebo pri ich hľadaní nestrácal zbytočne čas. Pri zabezpečovaní optimálnej logistiky zohrávajú veľkú úlohu najmä vhodné regály do skladu. Je ich množstvo typov. Jedny sú vhodné na skladovanie veľkých paliet, druhé zasa pre rôzne druhy tovaru s možnosťou prispôsobenia na mieru a potom sú tu aj skladové regály s posuvným systémom, ktoré nielen šetria miesto, ale ešte aj dokonale ochránia a sprehľadnia to, čo je v nich uložené. Nemusí byť ťažké rozhodnúť sa pre ten správny typ, úplne stačí poznať rozmery skladu a charakter skladovaných predmetov. Čím viac priestoru je na regáloch v sklade, tým detailnejšie možno roztriediť tovar, a s touto prehľadnosťou je spojené menšie množstvo času, ktoré skladník pri jeho vydávaní strávi hľadaním.

skladove regaly

Pevné miesto na skladovom regále

Výhodou regálov určených priamo do skladu je, že sú vytvorené tak, aby ste ich údržbou nestrávili takmer žiadny čas. Napríklad paletové regály sú pozinkované a nevyžadujú si ďalšiu povrchovú úpravu. Ukotvenie regálov k podlahe a množstvo poistiek sa postará o stabilitu regálov, nech je na nich uložená akákoľvek váha (samozrejme, s prihliadnutím na nosnosť). Sústava pohyblivých regálov do skladu je obľúbená najmä v prevádzkach, kde je potrebné zabezpečiť prehľadnú archiváciu alebo informácie a predmety uchovať bezpečne vďaka zámkom na posuvných dverách. Ich dizajn ľahko zapadne do štýlu priestorov, a to aj preto, že obklad regálov do skladu si môžete individuálne prispôsobiť. Aj ich farebné odlíšenie vám môže pomôcť v tom, aby ste sa v sklade dokázali lepšie orientovať. Skrutkové regály s pevnými oceľovými profilmi majú takisto pozinkovanú povrchovú úpravu a pre dosiahnutie maximálnej miery nosnosti pozostávajú z veľkého počtu skrutkových spojov. Deliče rôzneho charakteru sa postarajú o pevné miesto aj najmenším druhom tovaru. Buďte perfekcionisti a hneď na začiatku stavte na kvalitné regály do skladu.

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2