Blog

Regálové systémy sú optimálne riešenie na uskladnenie množstva tovaru

Kvalitné a správne navrhnuté regály vám umožňujú efektívne a bezpečne uskladniť tovar. Regálové systémy sú skvelým spôsobom, ako ušetriť priestor, orientovať sa vo veciach a uľahčiť si tak prácu. Ak hľadáte vhodný spôsob uskladňovania tovaru, regálové systémy sú to, čo potrebujete.

Regálové systémy si poradia s tovarom v akomkoľvek priestore

Regály sú nevyhnutnou súčasťou pracovného života v mnohých oblastiach: v skladoch, obchodoch, strojárstve, ale aj v školstve či v zdravotníctve. Potrebujú ich veľké logistické centrá, ale aj menší podnikatelia či súkromné osoby. Premyslené skladovanie je jedným z nevyhnutných predpokladov na úspešné fungovanie akejkoľvek firmy či inštitúcie.

Dnešná ponuka regálov a regálových systémov zodpovedá vysokým požiadavkám spoločností na bezpečné, prehľadné a efektívne uskladnenie rôznych typov paliet, materiálu, tovaru či dokumentov. Pri výbere regálu je dôležité vybrať optimálny rozmer tak, aby bol priestor skladu a samotného regálu využitý čo najlepšie. Dôležitú rolu hrá aj typ konštrukcie, od ktorej sa odvíja spôsob montáže. Dôkladne treba zvážiť aj nosnosť regálu, vyhnete sa tak znehodnoteniu tovaru z dôvodu preťaženia.

Vyberte si regálové systémy podľa spôsobu ich používania

Hlavnou výhodou regálových systémov je ochrana materiálu a tovaru pred poškodením, ale aj úspora času pri orientácii sa medzi uskladnenými vecami. Celokovové montované regály vynikajú jednoduchou montážou. Variabilita políc a nosnosť od 100 do 350 kg na policu umožňuje využívať ich nielen v domácnostiach či kanceláriách, ale aj v dielňach a skladoch. Vďaka kvalitným spojom sú vhodné aj do náročnejších priestorov, akými sú napríklad veľké logistické centrá.

Skrutkové kovové regály sú vďaka možnosti nastavenia a optimalizácie políc vhodné na využívanie v domácnostiach, archívoch či v kanceláriách. Vďaka celokovovému prevedeniu a povrchovej úprave sú odolné voči vlhkosti, preto ich môžete používať aj v pivniciach alebo vo veľkých kuchyniach. Pevná konštrukcia a odolnosť kovu zaručia, že regál zvládne uniesť aj ťažší náklad.

Na uskladnenie ľahšieho a nepaletového tovaru sú vhodné policové regály, ktoré sa vďaka mimoriadnej variabilite prispôsobia akémukoľvek skladovému priestoru. Sú vhodné na používanie v menších skladoch, knižniciach, kanceláriách, dielňach a podobne. Police sú výškovo nastaviteľné a zabezpečujú tak prehľadnosť medzi uloženými vecami. Vynikajú tiež svojou praktickosťou a jednoduchou montážou.

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2