Blog

Účelné aj dizajnovo prepracované regály

Je výhodné vybrať si firmu, ktorá má širokú ponuku nielen regálov rôznych typov, ale aj regálov rôznych nosností a povrchových úprav. Samozrejmou výhodou je, ak takáto firma má regály certifikované na odporúčané nosnosti a nezanedbateľnou výhodou je, ak má vlastnú výrobu a montáž, ktorú prevádzajú jej vlastní zamestnanci. Takáto firma, ktorá má širokú škálu ponúkaného tovaru regálov a ostatných obchodných zariadení a naviac je schopná napríklad všetky typy regálov fyzicky, teda nielen katalógovo predviesť, pristupuje k zákazníkovi s plnou vážnosťou a seriózne.

 

Medcom.sk - Realizácia - Potraviny Salvigore

Regály rôznych typov

V každej prevádzke je nutné dbať v prvom rade na bezpečnosť zamestnancov i zákazníkov. Preto sa pri výbere regálov zamerajte na tie s dobrými referenciami. Ideálne je, pokiaľ Vám výrobca regálov vie poskytnúť aj služby architektov, alebo dizajnérov, ktorí Vám navrhnú podľa Vašich požiadaviek a výberu rozloženie nielen regálového systému, ale aj komplexné riešenie celého interiéru od 2-3 rozmerného návrhu až po vizualizáciu. Skúsení návrhári vedia zosúladiť estetiku s funkčnosťou a ekonomikou cielene na spokojnosť zákazníka. Je dobré, ak sa aj v zariadení predajne odráža vkus majiteľa a aj nábytok podčiarkuje kvalitu tovaru. Pri rozhodovaní sa o type regálov zaváži aj ich cena, no myslite v prvom rade na to, že keď je regál dobre vyhotovený, bude Vám slúžiť celé roky.
Vo veľkých prevádzkach sú veľmi obľúbené plechové regály, pretože sú variabilné a umožňujú skladovať všetky druhy tovaru. police týchto regálov majú vysokú nosnosť. V ponuke sú nielen regály montované do steny, ale aj samostojné. Trubkový systém predstavuje ekonomický spôsob vystavenia tovaru. Tŕňové systémy sa využívajú v luxusnejších módnych predajniach.

Skladujte na odolných regáloch.

Do skladu si zabezpečte regály s vysokou nosnosťou a odolným povrchom, ktorý si nevyžaduje špeciálnu údržbu. Paletové regály sa vyrábajú aj s pozinkovaným povrchom. Pri nákupe týchto regálov si premyslite, koľko paliet budete skladovať nad sebou a koľko bude v poli. Nezanedbajte ani hmotnosť paliet vzhľadom na nosnosť samotných regálov. Paletové regály nájdu široké využitie v prevádzkach s veľkým množstvom tovaru, i ťažšieho. Posuvné skladové regály vídavať napríklad v archívoch či knižniciach, alebo v iných inštitúciách či prevádzkach, kde je potrebné niektoré dokumenty alebo druhy tovaru chrániť pred svetlom či možnou stratou uzamykaním. Tieto regály sú pohyblivé a rozdelené na bloky. Obklad regálov si zvolíte podľa vlastného vkusu z univerzálnych či drevených dekorácií. Skrutkované skladové regály pozostávajú z oceľových profilov a oceľovo-plechových políc a možno ich využiť nielen pre ťažké, ale aj drobné druhy tovaru.

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2