Blog

Zariaďujete kanceláriu? Vyberte si nábytok na mieru

Vybavenie kancelárie má vplyv na náladu zamestnancov a zároveň ním môžete urobiť dobrý prvý dojem na obchodného partnera. Preto by ste jeho výber nemali podceňovať. Urobte maximum pre jeho funkčnosť, estetickosť a zároveň vhodné dispozičné riešenie. Práve kancelársky nábytok na mieru je ideálnou možnosťou do miest s neštandardným priestorovým riešením. Aké sú jeho výhody?

Výhody nábytku do kancelárie na mieru

S nábytkom na mieru je to podobné ako s oblekom od krajčíra – neriešite žiadne dodatočné úpravy, po kúpe neprídete na to, že máte príliš dlhé nohavice alebo stoly a navyše to všetko skvele vyzerá. Nie je vždy pravidlom, že kancelárie majú dokonalý štvorcový či obdĺžnikový tvar. Často narazíte na rôzne výklenky, rohy alebo iné atypické dispozície. Vtedy oceníte nábytok na mieru, ktorý dokonale zapadne do každého priestoru.

Veľkou výhodou je, že takto vyrobené vybavenie kancelárie nemusíte nijako dodatočne upravovať či prispôsobovať. Ide o jedinečné kúsky, ktoré perfektne sadnú do vášho priestoru. Navyše sami si vyberiete vhodný materiál aj farbu a nie ste obmedzený už vyrobeným nábytkom. Okrem toho sa vám nestane, že prídete na rokovanie k obchodnému partnerovi do rovnakej konferenčnej miestnosti, akú má aj vaša spoločnosť. Možno sú to detaily, ale práve tie rozhodujú o úspešných a neúspešných firmách.

Spokojní zamestnanci sú produktívnejší

Dnes už každý zamestnávateľ vie, že spokojní zamestnanci sú produktívnejší. Dokazujú to aj najnovšie výskumy, podľa ktorých je produktivita práce šťastných pracovníkov v porovnaní s tými menej spokojnými vyššia až o 12 %. Menej zamestnávateľov však už vie, že dobre finančné ohodnotenie nie je jediným spôsobom, ako zvýšiť spokojnosť svojho tímu. Je to súbor viacerých faktorov – od dobrého kolektívu cez rôzne benefity ako pravidelné teambuildingy až po pracovné prostredie. A práve nábytok na mieru pomôže vytvoriť jedinečnú atmosféru v každej kancelárii.

Prečo MEDCOM

Nábytok do kancelárie na mieru má mnoho výhod nielen pre zamestnávateľa, ale aj pre zamestnancov. Prečo si však vybrať ten od MEDCOM-u ? Postaráme sa o kompletný full servis – začneme zameraním priestoru, navrhneme vám 2D aj 3D modely pre lepšiu predstavu nábytku. Ten následne umiestníme do vizualizácie, vďaka ktorej uvidíte takmer identický model vašej budúcej kancelárie a dokážete tak robiť úpravy nábytku a jeho rozmiestnenia ešte pred samotnou výrobou a montážou. Aj o tú spoločne s dopravou sa postaráme my. Zároveň dohliadneme na splnenie všetkých predpísaných noriem a o to všetko pomocou našich vlastných a hlavne skúsených zamestnancov.

Chcete sa o tejto možnosti dozvedieť viac? Kontaktujte nás na 0905 415 777

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2