Blog 

Skladové regály: Umožňujú ekonomické a prehľadné skladovanie, pomáhajú pri inventúrach

Každý, kto vlastní spoločnosť disponujúcu skladom tovaru veľmi dobre vie, aké dôležité je mať prehľad v tom, čo na sklade máte. Ak totiž neudržiavate poriadok a nemáte informácie o skladových zásobách, veľmi ľahko by sa vám mohlo stať, že o tovar prídete a nebudete o tom ani vedieť.

Jediné, čo chýbajúci tovar prezradí, budú vaše straty. Situácia sa však dá veľmi jednoducho vyriešiť tým, že budete mať sklad prehľadný, funkčný a plne zmapovaný. K tomu vám pomôžu praktické skladové regály.

Podľa typu tovaru

Ak sa chystáte zariadiť si sklad potrebným vybavením a skladovými regálmi, vždy majte na pamäti, že regály by mali mať svoje "pravidlá". Rešpektujte pri ich výbere materiál z ktorého sú vyrobené a ukladajte do nich len tovar s nosnosťou, ktorá je určená na bezpečnostných štítkoch na nich umiestnených. V ponuke firmy MEDCOM sa nachádzajú paletové, posuvné, skrutkové a mnohé ďalšie skladové regály. Ak vlastníte ťažký tovar, pomôžu vám pozinkované paletové regály prípadne iné veľkoryso riešené regály, ak skladujete ľahký tovar, stačia vám jednoduchšie regály určené na drobný tovar alebo iné, pri ktorých netreba dbať na to, či ich obsah unesú. Najlepšie je sa však poradiť s odborníkmi, ktorí majú v tomto smere skúsenosti a vybrať spoločne optimálne riešenie pre sklad vašej spoločnosti.

S čím všetkým vám vhodne vybrané regály pomôžu?

Obchodníci ocenia najmä fakt, že vďaka efektívnemu využívaniu regálov šetria čas zamestnancov i využitý priestor. Vďaka regálom má totiž každý produkt alebo tovar vlastné miesto, čo zlepšuje logistiku i samotnú životnosť tovaru. Nemyslite si, že sú vhodné len do veľkých priestorov. Aj malý sklad sa vďaka ním stane prehľadným a budete ho môcť využívať naplno. A o to pri miestnostiach s priestorovými limitmi ide asi najviac. Zlepšite fungovanie svojej spoločnosti, začnite pri funkčnom sklade!

 

naydracikslovnaftsamsungchemolakkohinoroperativashellcasio 2babymarketshark 2uluv 2metro 2colansprava 2mall.sk 2faxcopy 2heliosslovakia 2sadro 2auto-kelly 2wurth 2malokarpatskemuzeum 2mpl 2insportline 2ozeta 2siemensesox 2prazskamincovna 2protetika 2alltoys 2golfusa 2eurolekarenlindt 2adoremodev 2outdoorguide 2tescospisak-riding 2slovposta 2predetipantarhei 2venizi 2shoppie 2